dilluns, 5 d’abril del 2021

Gavà- Sitges- Sant Pere de Ribes- Vilafranca del Penedès- Begues- Gavà amb bicicleta de carretera.

Itinerari marcat amb el rellotge Suunto Traverse.


Altimetria del dia d'avui.


Abans de dos quarts de vuit del matí ja estem en ruta. No volem trobar trànsit per passar les Costes de Garraf, i així ha estat, hem travessat totes les Costes molt tranquils.
Sortim de Gavà i agafem l'antiga carretera cap a Castelldefels, aquí tenen tota la carretera central aixecada, hem de passar per on podem. Finalment sortim del poble i després d'uns quants kilòmetres plans, enfilem la primera pujada del dia. Deixem al poble de Garraf a la nostra esquerra i iniciem la pujada més forta del dia. Són 2,5 kilòmetres amb un màxim del 6% de desnivell que ens deixa al Pas de la Maladona, baixada ràpida fins a Vallcarca i després un puja-baixa fins a arribar a Sitges.
Agafem l'antiga carretera cap a Vilanova i la Geltrú que passa per davant de l'Església del Vinyet, poc abans d'arribar a Vilanova agafem a la dreta i entrem a Sant Pere de Ribes, travessem el poble pel mig i anem a buscar la C-15B direcció a Vilafranca. És una carretera força tranquil·la i avui circulen molt pocs cotxes i a partir del poble de Canyelles encara més tranquil. 
A l'alçada de la benzinera de Petrocat, agafem a la dreta direcció a Sant Pere Molanta i sortim a l'N-340 durant un parell de kilòmetres. A l'arribar a Avinyo Nou (Avinyonet) girem a la dreta direcció Olesa de Bonesvalls, per continuar cap a Begues i divertida baixada fins a Gavà.
Bona circular i tot i ser el dia que és, força tranquil de trànsit. Moltes felicitats Teresa per la dedicació i les ganes que li poses, ànims.


Desnivell: 980 mts.

Recorregut: 80, 3 Km.

Horari: 3h, 55m.






Primera baixada forta del dia, direcció al poble de Garraf.


Últims metres per arribar a la part superior del Pas de la Maladona.


El sol comença a sortir amb ganes per darrere nostre.


Ja tenim a la vista el poble de Sitges.


Uns metres més endavant, agafem la desviació a la dreta cap a Sant Pere de Ribes.


Entrant a la població de Sant Pere de Ribes.


Acabem de passar el poble de Canyelles.


Terme Municipal de Vilafranca del Penedès.


Per nosaltres sempre serà Avinyonet.


Deixem l'N-340 i agafem a la dreta cap a Gavà.


Entrem al terme de Begues.


Just abans de començar la baixada cap a Gavà.