diumenge, 16 d’abril del 2023

Gavà- Sitges- Pantà de Foix- Vilafranca del Penedès- Begues- Gavà.

Itinerari marcat amb el rellotge Suunto Traverse.


Altimetria del dia d'avui.


Penúltim entrenament llarg abans de la Monegros 2023 (si puc sortiré un parell de dies durant la setmana, però només una estona). Avui tenia ganes de fer carretera després del dia intens d'ahir amb la Teresa per pistes de terra.
Surto de Gavà direcció a Castelldefels per encarar la primera pujada a les Costes de Garraf, noto una mica en les cames l'esforç d'ahir (és durant aquests primers kilòmetres, després a mesura que passa el dia molt millor).
Un cop arribo a dalt del Pas de la Maladona tot baixada fins a Vallcarca, posteriorment continuo amb un puja- baixa fins a Sitges. Vaig a buscar l'antiga carretera a Vilanova que passa per davant de l'Ermita del Vinyet i  quan arribo a la rotonda, en lloc d'agafar a la dreta cap a Sant Pere de Ribes, continuo recte fins a Vilanova i la Geltrú.
Travesso el poble i busco la carretera direcció a l'Arboç, entro al Pantà de Foix i per bona carretera arribo a Castellet. Sortida del poble amb pujada i a l'arribada dalt de tot, baixada ràpida fins a Santa Margarida i els Monjos. En pocs minuts entro a Vilafranca del Penedès, travesso el poble i vaig direcció a La Granada.
Poc abans d'arribar al poble, agafo unes carreteres secundàries i sortiré a l'N-340 al seu pas per Avinyonet del Penedès. Gir a la dreta, passo per Olesa de Bonesvalls i direcció a Begues, tota l'estona la carretera va en tendència cap a dalt.
Al final de la pujada, faig la primera parada del dia per fer una foto i baixada cap a Gavà. A l'entrar al poble puc veure que em falten set kilòmetres per passar els cent i vaig cap a Viladecans i retorn a Gavà per completar el centenar de kilòmetres. Sortida ràpida i sense parar per posar el cos a prova per la carrera, com diria aquell, "no estamos tan mal"...............


Desnivell: 1220 mts.

Recorregut: 101, 6 Km.

Horari: 4h, 15m.




Inici de les Costes del Garraf.


Baixada cap a Garraf.


Pujant al Pas de la Maladona, alt de 3a categoria.


Part superior del Pas de la Maladona, ara tot baixada fins a Vallcarca.


Entrant a Sitges.


Avui no giro a la dreta cap a Sant Pere de Ribes, continuo recte cap a Vilanova. 


Arribant a Vilanova i la Geltrú.


Per les carreteres del Pantà de Foix coincidim, BTT, Carretera i Gravel.


Al fons el Castellet amb el Pantà de Foix als seus peus.


Entrant a Castellet.


Santa Margarida i els Monjos estem a la comarca de l'Alt Penedès.


Vilafranca del Penedès, capital del vi.


Moltes vinyes ben a prop d'Avinyonet del Penedès.


Avui giro a la dreta direcció a Olesa, la pròxima setmana és possible que continuem cap a l'Ordal.


Just abans d'iniciar la baixada fins a Gavà, foto a Begues.