diumenge, 13 de febrer del 2022

Gavà- Can Bori- Sant Ramon- Gavà amb la Gravel.

Itinerari marcat amb el rellotge Suunto Traverse.


Altimetria del dia d'avui.


Avui fa just un any que vaig estrenar l'Orbea Terra, amb ella he fet quasi sis mil kilòmetres durant aquest primer any, desitjo poder fer molts més.
Tot i estar el dia força tapat i amenaçar pluja, sortim amb la Teresa una estona per estirar les cames. Sortim de Gavà i pugem a Can Bori (128 mts.) on hi ha una variada diversificació de camins, nosaltres agafem el que de baixada ens deixa al poble de Sant Climent de Llobregat.
Aquí comença la suau pujada a l'Alt de Sant Climent (4ª categoria), quan estem arribant a dalt, comencen a caure quatre gotes (per sort, només serà això), baixada amb precaució i just abans d'arribar al primer semàfor a l'entrada de Sant Boi, agafem a la dreta i comencem la pujada per pista a l'ermita de Sant Ramon.
Són tres kilòmetres de pujada, per pista en perfecte estat i amb un tram del 15% i un altre del 14%, a l'arribar a dalt el vent bufa amb força, ens abriguem i iniciem la baixada direcció a Sant Boi, però pel seu vessant sud.
Continuem fins al polígon industrial i acabem el dia rodant pel pla de l'aeroport i de la platja del Francès a Viladecans. A veure si la pròxima setmana ja podem pujar al Pirineu, sigui amb esquís o grampons i piolet.


Desnivell: 540 mts.

Recorregut: 46,7 Km.

Horari: 2h, 59m.






Arribant a Can Bori (128 mts.)


Baixada ràpida cap a Sant Climent de Llobregat.


Arribant a l'Alt de Sant Climent (165 mts.) amb el poble del mateix nom a la dreta.


Altimetria de la pujada a Sant Ramon per Sant Boi.


Pujant cap a Sant Ramon.


Un cop superat un dels trams més drets de la pujada, arribem a un petit descans.


Últims metres de pujada per arribar a Sant Ramon (295 mts.)


Rodant fort pel pla direcció a la platja.


Platja de Cal Francès a Viladecans.