diumenge, 18 de desembre del 2022

Gavà- Sitges- Sant Pere de Ribes- Gavà.

Itinerari marcat amb el rellotge Suunto Traverse.


Després del sopar amb companys de feina d'aquest final de setmana, avui toca sortir. Aprofitant el bon dia que fa, decidim sortir cap a les Costes de Garraf on el sol s'agraeix durant tota la sortida.
Sortim de Gavà cap a Castelldefels on per variar, segueixen amb obres pel centre. A la sortida del poble ja agafem la carretera que ens porta a les Costes de Garraf. En aquesta època de l'any, és un plaer circular per aquestes cares sud on el sol està tota l'estona en contacte amb nosaltres. Deixem enrere el poble de Garraf i iniciem la pujada a l'Alt de la Maladona, és una pujada suau i constant que es fa molt bé, sense adonar-nos ja estem coronant, una ràpida baixada ens deixa a Vallcarca.
Un parell de pujades més i ja estem a Sitges, baixem per l'antiga carretera a Vilanova i la Geltrú que passa per l'ermita del Vinyet. Poc abans d'entrar a Vilanova, agafem a la dreta i anem cap a Sant Pere de Ribes. A l'arribar al centre mateix del poble, girem a la dreta i tornem a Sitges.
Un cop aquí tornem a agafar les Costes i pel mateix lloc d'anada tornem fins a Castelldefels, en lloc de tornar cap a casa, volem allargar una mica més la sortida i per l'autovia C-31 continuem fins a la T-2 al costat mateix del Prat del Llobregat. Aquí busquem el camí del mar que ens porta de  tornada cap a casa, una divertida sortida per una matinal de diumenge.


Desnivell: 690 mts.

Recorregut: 80, 2 Km.

Horari: 3h, 50m.







Ben aviat iniciem la pujada a les Costes del Garraf.


Baixada cap al poble de Garraf.


Al fons podem veure l'Alt de la Maladona.


Pujada cap a l'Alt de la Maladona.


Arribant a dalt de l'Alt de la Maladona.


Baixada cap a Vallcarca.


Ja podem veure el poble de Sitges.


Llargues rectes que ens deixaràn ben a prop de Vilanova i la Geltrú.


Bon dia per anar en bicicleta, no fa fred i sense vent.


Després de passar per Sant Pere de Ribes, tornem a Sitges on agafem un altre cop les Costes.


Passem per Vallcarca.


Al costat de l'Alt de la Maladona ens fem la foto amb un sol radiant.