dissabte, 9 d’abril del 2011

Bastiments ( 2883 mts.), el bateig de la Teresa



Doncs si, avui ha sigut l'estreno de la Teresa en aquest món de l'esqui de muntanya.
Podriem dividir la sortida amb dues parts: la pujada i la baixada.

Pujada: Amb el seu gran nivell físic i com no podia ser d'una altre manera ha fet una gran pujada, ha aprés ràpid el gir continuo, la volta maria i el que es més important no aixecar l'esqui, ja que no es camina amb esquis si no que es llisca.
Baixada: Aquí ja ha tingut una mica més de problemes, li falta una mica més de nivell a pista, s'ha de millorar la posició del cos, " no es pot aixecar mai l'esqui al fer el gir" però la temporada que be segur que ho aconseguira.


Sortim de l'aparcament inferior de Vallter 2000 ( 1995 mts.) amb una calor impressionant, deu meu quina fossa durant aquesta setmana.
Encara aixis podem arribar fins el Coll de la Marrana i enfilar tota la cara sud del Bastiments fins arribar al cim ( 2883 mts.)
Aquesta setmana dono per acabada la temporada al Pirineu Oriental, la setmana vinent cap a Benasque i la propera Alps ( be, be , molt be.)



Desnivell: 875 mts.


Recorregut: 9,21 Km.




Fent les primeres voltes marias amb el Gra de Fajol Petit darrera

Bastiments Arribant al Coll de la Marrana El Balandrau al fons, pensar que fa una setmana vaig esquiar per aquesta vall !!!! Cara Sud del Bastiments A prop del cim, al fons la Vall de Coma de Vaca La Teresa i Jo al cim del Bastiments ( 2883 mts.)

2 comentaris:

Teresa ha dit...

Com sempre ha estat un plaer sortir amb el "Mestre", agraeixo les classes impartides i la subtilesa amb la qual ha descrit la baixada....., la veritat és una pràctica esportiva molt exigent i se'm van bloquejar les cames i la ment¡¡¡¡¡¡
La propera temporada ja em plantejaré la situació.

Salut i abraçades

Unknown ha dit...

Molt bé gent!!! Pujada i baixada complicada aconseguida. La propera sortirà millor ànims.
Per cert al final m'aprendré tots els noms que surten...
Petons als dos,

Ainhoa