dissabte, 15 de maig del 2010

Puigmal ( 2913 mts.) per França


Després d'anular la circular al Pirineu Central per mal temps , hem decidit provar sort en aquesta zona.
L'idea era fer el Puigmal, baixar fins a l' alçada del pluviòmetre i pujar per la Sud fins el Pic del Segre, baixar per el Clot del Segre fins al refugi de la Culassa ( 1834 mts.) i remuntar fins al coll del Puigmal de Llo, fer el cim i descens fins el cotxe.
Tot això ha quedat en res ja que al arribar al cim del Puigmal hem tingut que girar cua ja que feia molt vent i la visibilitat era molt dolenta.
Hem sortit de l' aparcament superior amb els esquis als peus, hi ha molta neu a la zona i la qualitat de la neu es la següent: Els 200 primers metres del descens una mica encrostada ( hi havia molt mala visibilitat) després cada cop millor, assolint la categoria de pols magnifica ( si ja ho se estem a 15 de Maig).Demà es possible que provem una altre vegada a la zona d' Ulldeter.


Carme S , Xavier M , Josep Mª M.


Desnivell: 865 mts.
Horari: 2h 25 m.




Torb intens , pujant al Puigmal

Sota el cim , una mica coberts del torb
Puigmal ( 2913 mts.)

1 comentari:

Teresa ha dit...

Tot i que ens mantenim en contacte permanent, no sabíem que anaves al Puigmal, podíem haver anat amb vosaltres, ens acordem moltíssim del pluviómetro. Nosaltres vam anar A Montserrat i ens va fer un dia magnífic, vam baixar el nostre temps de pujada en mitja hora. Esperem poder sortir amb tu abans de desfer-se la neu del tot. Jenifer i Jessica