dissabte, 12 de desembre del 2009

Bastiments, Pic Freser i Pic de l' Infern

Bastiments i coll de la Marrana


Bastiments ( 2881 mts.)

Desde el cim , al fons el Balandrau(2579 mts.)

Bastiments

Pic de l' Infern (2860 mts.)

Carança
Pic de l' Infern
Sortida del corredor
Tram central del corredor
El corredor desde la base


Video al començar a baixar el corredor

http://www.youtube.com/watch?v=Pw2-sbzdP_IVideo al tram central del corredor

http://www.youtube.com/watch?v=qreWTTtB5jc


Video panoràmic 360º desde el Coll de la Marrana

http://www.youtube.com/watch?v=YGXKiXZPutQ


Dissabte 12-12-2009

Surto de l'aparcament entremig de Vallter ( 1975 mts.) i enfilo el camí cap al refugi d' Ulldeter, ( 2220 mts.), sembla mentida que estem a mitjans de Desembre, ja que la falta de neu es notable, l'any passat per aquestes dates ja feia un mes que estava fent esqui de muntanya, en fi ....... Arribo al Coll de la Marrana ( 2515 mts.) i aprofito per fer un vídeo amb la nova camara que estic estrenant aquestes setmanes.

El vent com es habitual aquestes ultimes sortides bufa bastant fort, pujo per la cara sud de la muntanya ; troços amb neu, uns altres sense. Arribo al cim del Bastiments ( 2881 mts.) unes fotos i segueixo la fàcil cresta que em porta fins a la Collada de les Comes del Mal Infern ( 2705 mts.). Una curta i discreta grimpada i Pic de Freser ( 2835 mts.).

Desgrimpada mixta amb un pel de neu sobre la roca, franqueig per un troç amb ombre on la neu era molt dura i ultims metres per l' aresta fins el Pic de l' Infern ( 2860 mts.). Segueixo l'aresta que em portaria fins al coll de la Vaca però abans d' arribar hi ha una ampla canal que em permet baixar fins a la Coma de l' Infern i agafar el GR-11 que va des de Núria fins a Vallter 2000. Arribo a Aigols Podrits i des de aquí uns 100 mts de desnivell em deixem un altre cop al Coll de la Marrana després de fer aquesta volta circular, baixo del coll direcció al refufi i d'aquí fins al cotxe, dia ventós i fred amb molt poca gent a la muntanya per estar a la zona que estava.

Desnivell: 1310 mts.

Horari: 5h 44 m.

2 comentaris:

Teresa ha dit...

hey, que ha passat ... i els comentaris...... que poca neu,però, segons les previsions ara ja no ha d'estar igual. ja era hora que arribés el fred, quina il.lusió.

adeeeeeeeeuuuuuuuuuuu

Josep dV ha dit...

Quines fotos més ben fetes, i quins videos... segur que portes una màquina de qualitat, tot i que no serà tan bona com la meva.