diumenge, 11 d’octubre del 2009

Intent a la cresta Pic Audoubert, Seil de la Baque

Amb color lila l'itinerari d' aquesta setmana


Cota 2100mts a on vaig girar cua

Cap al Sud el temps es veu millor

La tardor ja ha arribat al Pirineu
Diumenge 11-10-2009
La previsió de temps per diumenge era bona i quan a les 5h. del matí surto a fora per mirar el temps, no es veu ni un núvol i el cel està ple d'estels.
Surto del càmping Aneto ( 1230 mts.) a les 5h.45m.
Començo a pujar pel ja molt conegut camí, direcció al refugi d' Estos.
Passo al costat de la Cabana de Santa Ana ( 1540 mts.) i segueixo fins a la cabana de Turmo ( 1730 mts.) . En aquest punt en dono conte de la diferencia del temps entre el nord i el sud.
Mentre del punt que vinc jo, el temps es serè aquí a Turmo comença a caure una pluja fina, decideixo continuar fins al Refugi d' Estos ( 1890 mts.) al qual arribo sense cap problema.
Descanso 10 minuts ja que he fet la pujada des de el camping sense parar.
El temps no millora però segueixo fins a la cota 2100 mts. aprox. i veien que no para de ploure ( tot i que es una pluja minsa ja m' ha mullat la roca i aixis no es pot escalar ) giro cua i torno seguint l' itinerari de pujada.
Horari: 5h. 15 m.
Desnivell: 970 mts.
Dilluns 12-10-2009
Avui el dia encara es pitjor que ahir, axis es que agafo el trastos de correr i vaig desde el Camping fins a la Palanca de Batisielles ( mirar mapa)
Horari:1h 28 m.
Desnivell: 405 mts.
Recorregut: 15 km. aprox.
AH. aquest cap de setmana cambio l'itinerari i torno aqui a veure si liquidem aquesta cresta.

1 comentari:

Teresa ha dit...

LLàstima, quina pena.... ara tindrias 5 cims més, i la setmana que ve, podrias fer ????? més, però, les coses son imprebisibles, sobretot el temps, que et vaig a explicar, que tu no sàpigues......


LA NOVATA