diumenge, 1 de novembre del 2009

Entrenament colectiu per La Cursa


Diumenge 1-11-2009



Sortim de la Collada de Vallgrassa ( 320 mts.) el Xavi Castellà, Jordi Jimenez, Teresa Trías i jo.

Agafem la pista que passa per la masia de Vallgrassa i després de 1'5 km sortim a la pista que va del Palau Novella fins a Begues.

La seguim durant 6 km aprox. fins que al arribar a Can Carxol ( 300 mts.) girem a la dreta , pasem la cadena i amb una forta pendent 150 mts abans d'arribar a la masia d'en Carxol agafem el corriol a mà esquerra ( fites a la desviació) que ens deixa al cim de Puig Marí( 509 mts.) continuem per el caminet estret i una mica indefinit i arribem al cim de La Morella ( 593 mts.).

Desde el cim seguim el GR-92 , fins que arribem a Coll Sostrell ( 474 mts.) el camí es estret i no te pinta de GR , continuem i quasi quan arribem al cim de Les Agulles, tombem a mà esquerra i primer per un corriol i després per una pista ampla pasem per La Clota ( 415 mts.) .

En lloc de baixar per el camí de La Cursa direcció a Mas Passoles, baixem per el camp de tir i el Purgatori , creuem l'urbanització de La Sentiu, i per la pista paralela a la carretera arribem al final del recorregut al centre de Gavà.



Distancia: 23'200 Km.


Horari: Collada de Vallgrassa- La Morella : 1h 24 m

La Morella- Centre de Gavà: 1h 26 m.