diumenge, 25 de setembre del 2011

Entrenament pel Parc Natural del Garraf





Avui sortim amb la Teresa i volem fer el recorregut de la Marxa de 22 Km. Sortim direcció a la Sentiu per el camí que va paral-lel a la carretera, després de baixar al barranc, la pista ja es redreça seguint les torres elèctriques, creuem la carretera que porta a Castelldefels i a partir d'aquest punt ja es un puja i baixa constant, cota 185, 135, 198, 167, Turó del Fetjó 278, Pleta del Cèrvol 309, ( tot aquest tram no es massa apte per córrer ja que el camí està molt tupit per els matolls) arribem fins al Plà de les Basses ( 401 mts.) i seguim fins al Cim de La Morella ( 596 mts.) . Desde el cim seguim el sender que ens porta fins a La Clota i per el Purgatori, en aquest punt on la baixada es molt pronunciada m'he lesionat.
Primer m'he pensat que seria més greu ja que he notat molt de dolor al tendó exterior del genoll esquerra, he tingut que caminar uns kilómetres fins que s'acabat les fortes pendents i després per el tram plà he pogut seguir corrent fins arribar a casa.
Ara a descansar i a veure si tenim sort aquesta setmana que sembla que tindrem bon temps i puc acabar els tresmils amb l'ajuda del company Juan Carlos Vizcaíno.


Desnivell: 1000 mts.

Recorregut: 23,1 Km.

Horari:  Gavà- La Morella ( 1h, 56m.)   10,8 Km.  805 mts desnivell

              La Morella- Gavà ( 1h, 57m.)  12,3 Km.  195 mts. desnivell 






La Teresa al cim de la Morella ( 596 mts.) 

Montserrat vist desde el Parc Natural del Garraf

 La Teresa i jo al cim de la Morella

1 comentari:

Teresa ha dit...

M'alegro que estiguis millor, avui ha estat un dia més que dur.... després de la sortida he anat a la platja i m'he quedat dormida.

Espero que tinguis molta sort aquest cap de setmana, i puguis acabar els 3.000

Salut