dissabte, 12 de juny del 2010

Aneto, 41ª ascensió?? de moment no es posible

Aixis es companys, aquesta vegada no ha pogut ser. El temps no ens ha donat la finestra de bon temps que ens havien assegurat per el dissabte al matí. Divendres a les 20h aprox. arribem al Plan de Están a 1,5 km. de La Besurta , i quina es la nostra sorpresa, doncs que el llac s'ha desbordat i un tram de carretera ha quedat sota uns metres d' aigua.El temps no esta massa fi i comença a ploure per tant descartem pujar a plantar la tenda al Forat d' Aigüalluts i decidim plantar-la aquí mateix. Quan anem a dormir la nit sembla bona i es veu algun estel. 4h. del matí, sona el despertador i esta plovent per tant ho deixo fins una estona més tard. A les 5 30 h., a les 7, i a les 8h el temps segueix igual, es a dir PLOVENT. El pronostic per diumenge encara es pitjor per tant decidim deixar-ho aquí per aquesta setmana. La propera nomes tenim diumenge per fer cim, si no s' acabat la temporada d'esquí de muntanya, ja que el 23 de juny comencem la de crestes per mirar d'asolir tots els tres-mils del Pirineu, a baix us escric la relació dels tres-mils del Pirineu i els que em falten. Plan de Están ( 1836 mts.)


Carretera tallada per la crescuda del riu
L'Irene al Plan de Están Dissabte al matí, plovent i mala visibilitat als cims

1 comentari:

Teresa ha dit...

Quina llàstima que no ha pogut ser aquesta setmana, esperem que ho aconsegueixis la propera i que puguis ensenyar el nostre "ORIGINAL" rètol. Nosaltres varem sortir el dissabte amb un dia magnífic, i el proper anem A La Portella Blanca.
Oh el nostre AMO I SENYOR , ens has d'aconsellar, doncs ens han proposat sortir al pico Rusell (3.207) per cert no ho veiem en la teva llista
Que tinguis MOLTA SORT.
Scarlata O'Hara i Janet 0'Brian