diumenge, 7 de novembre de 2010

Marxa del Garraf 2010


Avui ha estat un dia estrany per mi. Durant tot el dia no m'he trobat gens bé. Però no era cap dolor, ni em feia mal res.
El cap volia tirar però les cames no. Al Km. 27 he decidit deixar-ho per avui.
La Teresa ha seguit i ha arribat la 4ª classificada en categoria femenina, amb un temps de 6h.53m.( ha rebaixat 9 minuts el registre del darrer any, Moltes Felicitats!!! ).
El Jordi Jiménez també ha fet molt bon registre amb 7h.33m ( també ha rebaixat el seu millor temps en 11m. , igualment Moltes Felicitats!!! )
Del Xavi Castellà i del Dani Fernández en el moment d'escriure aquesta crònica encara no havien arribat.
Els que han fet millor temps, moltes felicitats i als que no: l'any que bé entrenar més per fer-ho millor.L'equip a la porta on va neixar l'empresa Garcia FauraLa Teresa arribant al Coll de Vallgrassa ( Km. 23 )El Jordi Jimenez arribant a la meta després de 46 Km.La Teresa i el Jordi a l'arribada a Gavà

4 comentaris:

Ainhoa ha dit...

Bones!!!!
Primer dir-te Josep Mª que un dia dolent ho té qualsevol i que ja sabem de sobres que tu pots amb això i més... De totes maneres moltes felicitats per la cursa tant bona que heu fet i l'any vinent a millorar-ho.
Petons,
Ainhoa

Bastien ha dit...

Felicidades a todos para la marxa del Garraf !

Surtout à Thérésa (Teresa en catalan) qui a réalisé une perfomance impressionante ! Et j'espère que tout un chacun s'est remis des multiples chutes et coups de fatigue lors de cette "marche" dominicale !

Hasta luego campeona !

Adrien ha dit...

Amazing !

Teresa ha dit...

Moltes gràcies a tot l'equip, i especialment al meu entrenador personal Josep Mª, ja que sense el seu suport no habria estat possible el que he aconseguit avui.
Quan ha hagut d'abandonar he dubtat si continuava, però, davant la seva insistència, m'ha motivat per poder acabar.

MOLTES GRÀCIES