dissabte, 20 de novembre del 2010

1ª Sortida Esqui de Muntanya 2010-2011

1ª sortida de la temporada d'esqui de muntanya. El dia ja no prometia, ja que els pronòstics de temps aixis ho havien dit, però les ganes de començar una nova temporada han pogut més.
Surto de l'aparcament intermig de l'estació de Porte i Puymorent ( 1875 mts.), neva lleument i la visibilitat es força dolenta.
Coincideixo amb la selecció catalana d'esqui de muntanya que avui estan entrenant per la zona.
Pujo per la pista principal i ja es veu que hi falta neu a les pistes, arribo al final del telecadira de La Vignole i a partir d'aquest punt el següent telecadira ( La Mine ) ja no funciona.
Uns metres abans d'arribar a la part superior ho deixo ja que la neu a la pista cada cop es menor, el dia segueix igual, nevant dèbilment i molt mala visibilitat.
Baixada tranquila ( 1ª de la temporada ) i al arribar al cotxe marxem cap a Andorra que tenim que mirar quelqom de material.

Desnivell: 470 mts.

Horari: 1h 37m.

Recorregut: 6,5 Km.




Aparcament de l'estació de Porte i Puymorent



Visibilitat dolenta a la part superior de l'estació


Al mal temps, bona cara

1 comentari:

Teresa ha dit...

QUI SE L'OCURREIX SORTINT SABENT LA PREVISÍÓ DE TEMPS. NOSALTRES SEMPRE HO MIREM... "AL MAL TEMPS BONA CARA", ES DISCUTIBLE DEPENT DE COM ES MIRI...PER CERT NOSALTRES TAMBÉ TENIMLES MATEIXES POSTALS QUE TU EN EL BLOG, FÀCILS DE TROBAR.
PETONS,

URRACA I GINEBRA(LES REINES DE LA MUNTANYA)