diumenge, 31 d’octubre del 2010

Entrenament per la Marxa del Garraf de l'equip Garcia Faura


Divendres 29-10-2010

Surto direcció a la masia de Can Feral i quan arribo a Can Bori giro a mà esquerra ( O ) per seguir fins al Parc de Gavà.
En aquest punt enlloc de sortir a la carretera de Begues baixo cap a la Font del Ferro, continuo cap a Can Amat , Can Trias i centre de Gavà.


Recorregut: 13 km.

Horari: 1h 31 m.

Desnivell: 300 mts.








Diumenge 31-10-2010


Sortim de la Collada de Vallgrassa ( 320 mts.) el Dani, el Jordi, la Teresa i Jo.
Agafem la pista que passa per la masia de Vallgrassa i després de 1'5 km sortim a la pista que va del Palau Novella fins a Begues.
La seguim durant 6 km aprox. fins que al arribar a Can Carxol ( 300 mts.) girem a la dreta , pasem la cadena i amb una forta pendent 150 mts abans d'arribar a la masia d'en Carxol agafem el corriol a mà esquerra ( fites a la desviació) que ens deixa al cim de Puig Marí( 509 mts.) continuem per el caminet estret i una mica indefinit i arribem al cim de La Morella ( 593 mts.).
Desde el cim seguim el GR-92 , fins que arribem a Coll Sostrell ( 474 mts.) el camí es estret i no te pinta de GR , continuem i quasi quan arribem al cim de Les Agulles, tombem a mà esquerra i primer per un corriol i després per una pista ampla pasem per La Clota ( 415 mts.) .
En lloc de baixar per el camí de La Cursa direcció a Mas Passoles, baixem per el camp de tir i el Purgatori , creuem l'urbanització de La Sentiu, i per la pista paralela a la carretera arribem al final del recorregut al centre de Gavà.


Recorregut: 23 km. 200 mts.

Horari: Collada de Vallgrassa, La Morella: 1h.32 m., La Morella, Gavà: 1h 39m.












2 comentaris:

Teresa ha dit...

eh¡¡¡¡¡ equip, estem immillorables¡¡¡¡
crec que la cosa pinta però.... que molt bé.

Molts ànims.
fins demà
petons

Unknown ha dit...

Bones!!!
S'us veu molt bé... Ànims i descanseu que us queden 6 dies pel gran dia, segur que milloreu la marca que tenieu!!!!
Petonets i fins demà,
Ainhoa