dissabte, 21 de novembre de 2020

Entrenament per les muntanyes de Gavà.

Itinerari marcat amb el rellotge Suunto Traverse.


El perfil del dia d'avui, un trencacames.


Seguim amb el confinament municipal (podem anar al municipi limítrof), després de dues setmanes seguides escalant a Penya Ginesta, avui toca fer una mica de desnivell i kilòmetres per preparar la nova temporada hivernal 2020-2021, si és que al final arriba i podem fer alguna cosa. Ha estat un dia força dur, com podeu veure al perfil de la sortida, tot ha estat un puja-baixa.
Sortim de Gavà i enfilem per la part posterior de Can Feral, en aquest punt ja agafem la primera pujada forta del dia fins a Can Bori. Aquí iniciem la baixada direcció a Sant Climent de Llobregat, són 1,4 kilòmetres de suau baixada per després agafar a mà esquerra una forta pujada formigonada amb trams de més del 25% que ens deixen al Cementiri de Sant Climent.
Continuem a l'esquerra per un camí agrícola i amb força pols a terra, quan hem fet 1,3 kilòmetres agafem la desviació a l'esquerra, després de baixar uns metres fins al fons del barranc iniciem una forta, però constant pujada, saludem a l'Arnau (fill de la Teresa) que està passejant els gossos amb un amic, arribem a la cruïlla que puja de Can Bori i nosaltres continuem a la dreta direcció al Parc de Gavà (antiga urbanització il·legal dels anys setanta).
Quan estem quasi al costat de la carretera de Gavà a Begues agafem a l'esquerra i pel que havia estat fa anys una carretera asfaltada (ara plena de forats) comencem a baixar, ben aviat entrem a un tram de pista amb arbres a les dues bandes (un paisatge magnífic, per mi dels millors de la zona), arribem a Ca n'Amat i després de travessar la finca, iniciem la quarta i última pujada del dia. Passem al costat de les antigues mines i finalment arribem a la part superior de la pujada, ara travessem la carretera Gavà- Begues i continuem per la pista que passa per la part inferior de l'Ermita de Bruguers.
Aquí comencem a baixar i baixar fins a arribar a la carretera de la Sentiu, agafem la pista del lateral i entrem al poble de Gavà, uns kilòmetres més i arribem al final de la sortida. Dia ben aprofitat per anar posant el cos a to per futures sortides.


Desnivell: 650 mts.

Recorregut: 20, 2 Km.

Horari: 2h, 59m.

Iniciem la pujada per la muntanya amb les últimes cases de Gavà a la vista.


Amb el zoom el Castell de l'Eramprunyà.


Arribant al coll de Can Bori.


Cementiri de Sant Climent del Llobregat.


Arribant a la part superior del Parc de Gavà.


Tercera pujada del dia.


Iniciem la baixada cap a Ca n'Amat.


La tardor també arriba a Ca n'Amat.


Ermita de Ca n'Amat.

 

1 comentari:

Teresa ha dit...

Dins de les limitacions, anem salvant la situació setmana a setmana fins que ens arribi la llibertat total.
TT