dissabte, 20 de febrer del 2010

Baixa per uns dies


Durant unes quantes setmanes estaré de baixa forçada. Divendres a la tarda em vaig començar a trobar malament amb un fort dolor estomacal, veient que no notava millora,dissabte a primera hora del matí anem a l'Hospital de Barcelona, després de les probes pertinents ( radiografies, ecografies i Tac ) em diagnostiquen apendicitis aguda i cal operar amb urgència.
A les 17h. m'opera el Doctor Naval, tot segons el previst, dilluns a la tarda surto de l'hospital, uns dies de repòs i dilluns 1-03-2010 tinc que anar a la consulta del Doctor per treure'm les grapes i per dir-me el temps de recuperació.
Dilluns a la tarde em treu les grapes i tot correcte, però la recuperació serà més lenta del que jo em pensava.Una setmana per fer caminades mes o menys fortes.4 setmanes per començar a córrer i 5 setmanes per jugar a tenis i fer esqui de muntanya, alpinisme, escalada en roca etc.
De moment ja he tingut que anular la sortida als Alps durant la Setmana Santa que fèiem amb el Xavi i companyia. Era una travessa molt maca de 10 dies per el Valais ( Suissa) però tindrà que esperar una altre vegada.
Ara els passos son els següents: fer sortides caminant i tornar poc a poc a agafar la forma.
El dia 29-03 començaré a córrer i el cap de setmana del 10-11 de Abril ja vull fer els primers cims.

1 comentari:

Teresa ha dit...

ÀNIMS¡¡¡¡

Entenem perfectament que estiguis ENFONSAT. Has de recordar quan l'Ainhoa va caure de 200 m del MontBlanc i quAn jo em vaig trencar els 2 braços pujant l'esglaó de Hilary.
Pensa que això no és res, que TU amb uns quants dies estàs un altre cop en ACTIU.
ET FEM COSTAT EN TOT EL QUE NECESSITIS............